06.08.2010:
Seværdige placeringskampe fredag aften
De fire hold gav de 68 betalende tilskuere et par seværdige og underholdende kampe med mange mål. Fredag aften er normalt en stille aften, men alligevel var der i år pænt med tilskuere til de to kampe. Og de fik da noget at holde øje med i det gode vejr.

Kampen om 5. pladsen mellem de to serie 3 hold Ravnsbjerg og Feldborg/Haderup blev en meget lige affære. Begge hold havde afbud og prøvede andre kræfter - FHIF med ret så mange helt unge under 20 år. Ravnsbjerg så også bort fra en småskadet Simon Kjeldgaard og nytilkomne Rune Nørgaard og Niels Andersen, der var en tur til Skanderborg-Festival.

Ravnsbjerg i angreb i 1. halvleg, som var deres bedste.

Så på den konto stod det nok lige, men da kampen var slut stod der 4-2 til de gule på tavlen. Og måske var det ungdommens kræfter, der slog bedst til i slutfasen, for Ravnsbjerg ført 2-1 ved pausen, en føring, der godt kunne have været større. Kenny Pedersen stod for begge Ravnsbjergs mål, mens Peter Anker udlignede til 1-1. Kort efter pausen var det så Rene Holdt, der igen udlignede for FHIF, og Mark Madsen og Ole Østergaard scorede de to sidste mål.

Kampen om 7. pladsen stod mellem de to serie 4 hold Sparkær og Vridsted, der også åbner den nye JBU-turnering på søndag i Vridsted. Generalprøven faldt klart ud til Sparkærs fordel med en sikker 4-1 sejr. Første halvleg var rimelig jævnbyrdig med gode chancer til begge hold - Spakær var dog skarpest med to scoringer af Anders Jørgensen og Bo Pedersen.

Sparkærs Daniel Brøns kikker op efter bolden, mens Lars Boe Christoffersen må bøje sig. Sparkær-spilleren
t.v. er Daniel Henriksen og til højre Christoffer Sørensen. Med nr. 4 i gult er det Vridsteds Jan Jensen.
I baggrunden dommer Klaudi Sigaard

Efter pausen satsede Vridsted for at komme tilbage, og det gav plads til Sparkær fremme på banen, og det blev da også 4-0 ved Nikolaj Pedersen og Daniel Brøns, inden Vridsted pyntede en smule 3 min. før tid ved Claus Pedersen.

- Kampen kom aldrig rigtig op i gear, men en fortjent sejr til os, og dejligt at slutte Fjends Cup af med at vinde, lød slutkommentarer fra Sparkær-træner Poul Vistisen