03.08.2010:
Pulje 2 afgjort først
Spændingen var størst i denne pulje, da alle 4 hold havde chancen for at gå videre. Og den blev holdt intakt, specielt i kampen mellem Ravnsbjerg og Skals. Her kunne Ravnsbjerg nøjes med uafgjort, og det var ganske tæt på at lykkes for de grønne. Skals, der også normalt spiller i grønt, stillede op i værtsklubbens rød/hvide striber, da de ikke lige var opmærksomme på, at de i turneringsplanen var udehold. Så det gav nogen forvirring for de førstkommende tilskuere, da havde svært ved finde ud af, hvor Sparkær spillede.

Men kampen blev absolut så spændende, som det kunne ønskes, og afgørelse faldt først 5 min. før tid. Kasper Madsen bragte skals foran efter 12. min. og sendte sit hold på semifinalekurs. Skals havde også godt greb om kampen før pausen, men i 2. halvleg pressede Ravnsbjerg på for den livgivende udligning. Den kom da også, da der manglede 10 min., men blot 5 min. senere slukkede Nicolaj Skoven lyset med scoringen til 2-1, der sendte Skals videre i turneringen.

Ravnsbjergs Kenneth Bundgaard (th) er her tæt på at komme forbi Henrik Haubro fra Skals i 1. halvleg.

Vi nåede ikke at få en kommentar fra Ravnsbjerg-siden, der ikke var tilfredse med opmand Kenneth Jørgensen - især var der lyd på fra sidelinien i 2. halvleg, hvor tingene spidsede til. Skals-træner Peder Henriksen var tilpas med, at hans hold kom fra baghjul og snuppede en semifinaleplads.

- Vi spiller en ujævn kamp. vi har godt greb om både spillet og kampen i 1. halvleg, men må også kreditere Ravnsbjerg for at komme godt tilbage efter pausen. De var meget aggressive, og vi var meget langt væk fra vores niveau fra 1. halvleg, lød det fra Skals-træneren.

I den anden kamp, der blev spillet samtidig, blev det til den ventede sejr til Løgstrup, men værterne fra Sparkær lagde sig ikke ned og bød favoritterne op til dans. Løgstrup kom dog planmæssigt foran allerede efter 7. min. ved Steffen Pedersen, men Sparkær fik udlignet, da målmand Kenneth Andersen ville sparke bolden væk men ramte Bo Pedersen, så den kom retur og gik i mål. Inden pausen havde Emil Rømer påny bragt DGT foran, og det blev 3-1 5 min. efter pausen ved Christian Vestergaard.

Sparkær gav dog ikke op, og Bjarne Have fik reduceret, blot for at se Emil Rømer øge til 4-2 minuttet efter. Anders Jørgensen pyntede til 3-4 to min. før tid. Sparkær-træner var trods nederlaget tilfreds:

- Trods nederlaget synes jeg, vi spiller vores chance og gør det ganske udmærket. Det lykkedes os at få Løgstrup ud af balance og 3 mål er rigtig godt. Det kostede så til gengæld i den anden ende, hvor vi ikke kunne styre Emil Rømer, der spillede helt utrolig godt, erkendte Vistisen.

Michael Skals var ikke tilfreds med indsatsen generelt, men er glad for 1. pladsen i puljen: - Det var en sløj indsats, hvor det hurtige mål blev lidt af en sovepude og vi lod os trække ned i tempo. Men vi fandt heldigvis lidt skarphed frem foran mål og fik lavet nogle flotte scoringer. Defensivt var det dog langtfra imponerende, men vi fik 1. pladsen, og det er vi tilfredse med, fortalte Løgstrup-træneren.