31.07.2014
Ravnsbjerg/Løgstrup klar til at forsvare titlen
Selv om 4-0 lyder overbevisende, så var Hersom/Bjerregrav på ingen måde spillet ned. Tværtimod var HBI-erne bedst i den første 10 minutter og havde her et pæn chance på et langskud fra Søren Sjørring.

Men så slog Ravnsbjerg/Løgstrup til med to hurtige scoringer i det 13. og 15. minut. Først ved topscorer Mads Købke på hovedstød og dernæst Rune Nørgaard på langskud.

Rune Bjerre sender bolden over mål i 1. halvleg. T.h. for ham Mads Købke og i målet Thomas B. Nielsen og anfører Kristian Høgh.

Ellers var det så som så med chancer i en trods cifrene spillemæssigt lige kamp. Efter pausen havde HBI-erne vel bolden mest, men R/L afgjorde kampen på det John Haugaard, HBI-holdleder kalder en forsvarsfejl og en friløber.

Per Eriksen fra Ravnsbjerg/Løgstrup synes også, at det trods de klare cifre var en spændende kamp med en fortjent vinder.

Nu står Ravnsbjerg/Løgstrup i finalen for andet år i træk - ja faktisk for tredje år, for i 2012 var det Ravnsbjerg og Løgstrup, der mødte hinanden inden fusionen i 2013.