Stoholm måtte nøjes med 4. pladsen
For første gang siden 2007 sluttede Stoholm ikke blandt de tre første.

Morten Bigum (i midten) og resten af Stoholm-forsvaret kunne ikke få styr på organisationen denne gang og blev reelt løbet over ende til slut. T.v. Emil Rauff og th. Martin Bøge. HBI's nr. 10 er Palle Sørensen

Det hele endte med en sikker og indiskutabel sejr til Hersom/Bjerregrav på hele 5-1. Det blev aldrig - trods cifrene - en underholdende kamp, for selv om HBI-erne også var ramt af afbud, så lignede Stoholm ikke et hold, der troede på sejren. Som om, de ikke var hårdt nok ramt i forvejen, så måtte Per "Unge" Jensen tidligt lade sig udskifte, og det styrkede ikke midtbanen.

Men der skal ikke pilles ved HBI-ernes sejr - den var helt i orden og efter en lidt træg start i 1. halvleg, som kun blev vundet med 1-0, satte de tryk på efter pausen.

Kristian Høgh åbnede til 1-0 efter 20. min. Det blev 2-0 ved spillende træner Eno Møller efter 50. min og 3-0 9 min. senere igen ved Kristian Høgh. Så røg både Søren Sjørring og Kristian Høgh ud med gult i det 63. og 68. min. og det benyttede Steffen Olesen til en reducering i det 72. min.

Men i de sidste 10 min. lukkede Søren Sjørring med to mål al tvivl ude af kampen. Hermed avancerede HBI-erne to pladser efter 5. pladsen sidste år.