Nyheder

29.07.2014
I pulje 1 kunne alt ske
Men aftenens to resultater betød, at det blev forhånds favoritterne fra Stoholm og Hersom/Bjerregrav, der gik videre. Og det selvom Stoholm tabte, for Sparkær og Mønsted spillede uafgjort, og så kunne stoholmerne tåle at tabe.

Og det var ikke ufortjent, at himmerlændingerne trak det længste strå, og igen var det den spillende træner Eno Møller, der to gange fandt vej til netmaskerne. Første gang allerede efter 5 min. Eric Hansen fik udlignet kort ind i 2. halvleg, men kort efter var Eno Møller igen på pletten, og den stilling holdt i en fair spillet kamp uden kort.

Kampens to målscorere. Forrest i luften Eric Hansen, Stoholm og bagerst med nr. 13 Eno Møller, HBI

Fodbold-formand i Stoholm Anders Jakobsen havde denne kommentar:

- Stoholm spillede generelt en skidt kamp, og sejren til HBI var fortjent nok. Vores spil har ikke været prangende under Fjends Cup, så der skal helt andre boller på suppen, hvis vi skal have nogen som helst mulighed for at drille skals på torsdag.

HBI-holdleder John Haugaard så en rigtig fin kamp med masser af chancer til begge hold, og han noterede en god dommerpræstation af John K. Pedersen.

Rundens sidste opgør - det efterhånden legendariske naboopgør mellem Sparkær og Mønsted - havde nok en gang det hele. En lige kamp, højlydte tilskuere på begge langsider, og de sparede ikke på kommentarerne til en hårdt arbejdende dommer Jan Dahl, der uddelte gule kort til de to anførere. Først til Sparkærs Daniel Brøns for at rive i trøjen på en Mønsted-spiller, og i 2. halvleg til Jens Harrestrup for protester mod en ikke dømt off-side. Jo, der var live og intensitet i den kamp.

Mønsted kom bedst fra start med en tidlig føring ved tilbagevendte Niels Christiansen (har været skadet hele foråret), men med to mål af Oliver Andersen fik Sparkær vendt kampen inden pausen.

Sparkærs dobbelte målscorer Oliver Andersen med bolden presses af Mønsteds Michael Sørensen. Th. Bjarne Have og tv. Jens Harrestrup.

Mønsted fik lagt et pres efter pausen, og Kristian Svendsen udlignede med godt 10 min. igen. Herefter var det Sparkær der sluttede bedst, og burde have afgjort kampen på nogle store tilbud. Blandt blev der reddet på Mønsted-stregen i flere omgange, og Anders Jørgensen fik et mål annulleret for off-side. Men det blev ved 2-2, og endnu et kapitel er skrevet i disse naboopgør.

Sparkær-træner Claus Højgaard: - En god kamp, men øw at vi ikke vinder. Jeg ser, at vi bliver snydt for  et mål og et straffespark, men vi er klar til en ny kamp på fredag.

Steen Vang, Mønsted-træner:
En lidt mærkelig kamp, hvor vi starter godt og kommer foran, men mister grebet midt i 1. halvleg. Efter pausen får vi lidt styr på spillet igen, men kommer alligevel til at spille meget på Sparkærs præmisser. De sidste 10  min. bliver vi presset og skal nok ikke være utilfredse med uafgjort.