26.07.2014
Sparkær burde have haft point
Værterne var i den grad med i kampen mod HBI, men manglende skarphed foran, og lidt gavebod bagude betød et knebent 2-3 nederlag.

HBI-erne kom foran efter et kvarter, men kort efter pausen fik anfører Daniel Brøns udlignet, da han blev sendt af sted af Oliver Andersen. Alene med målmanden var Brøns sikker.

Det var han gennemgående i 2. halvleg, hvor igen var motoren på hjemmeholdet og var manden bag flere gode chancer. Gæsterne slog dog til igen i det 55. min., igen ved spillende træner Eno Møller, men blot to min. senere var Oliver Andersen på pletten efter et godt fladt indlæg af Anders Hilmar.

Daniel Brøns (th) i fremdrift. Det var han det meste af kampen.

Kort efter burde samme Oliver Andersen have sendt Sparkær i front, da Daniel Brøns tog et rusch i venstre side og lagde bolden skråt tilbage i feltet, men desværre for Sparkær sendte Oliver bolden over mål.

Selvom Eno Møller slog til nok engang med sin tredje scoring med 5 min. igen, gav hjemmeholdet ikke op, men det blev ved et ærgerligt pointtab.

Holdleder fra HBI John Haugaard så det som en OK sommerkamp med chancer til begge sider. Dog påvirkede varmen lidt for meget.

Sparkær-træner Claus Højgaard mente, at hans hold havde spillet en kanon kamp. - Men det er "røw", at de får 3 mål på dødbolde, men vi må se fremad.