26.07.2014
Intet er afgjort i pulje 1
Det ligger til en semifinaleplads til Stoholm, men både Mønsted og HBI kan snyde dem. Omvendt kan Sparkær ikke helt afskrives. Værternes mulighed ligger i at slå Mønsted, mens Stoholm vinder over HBI.

Men til dagens første kamp mellem naboerne fra Mønsted og Stoholm - kampe, der altid er tænding og spænding i. Denne kamp blev tilmed yderst underholdende med hele 7 mål.

Per "Unge" Jensen har fyret kanonen af, og Jacob Mikkelsen er chanceløs

Stoholm åbnede ballet med et fremragende frisparksmål af Per "unge Jensen (herover), men Mønsted svarede hurtigt igen med en udligning på hovedstød af anfører Jens Harrestrup, og blot 6 min. senere var MIF-erne i front. Stoholm fik dom udlignet ved Emil Løber kort før pausen.

14 mand samlet i Stoholms straffesparksfelt ved et hjørnespark. Forrest Peter Hansen, der lørdag tilsluttede sig Stoholm-truppen.

Efter pausen scorede Emil Løber igen efter 10. min, og da Nicolaj christensen med 10 min. igen gjorde det til 4-2, syntes kampen afgjort. Men Kristian Svendsen reducerede kort efter med et glimrende skud fra kanten af feltet og holdt dermed spænding i kampen.

Mønsted-træner Steen Vang sagde således efter kampen:

- En lige kamp med masser af fight fra begge sider, og jeg synes ikke, der var den store niveauforskel på trods af, at det var serie 4 og serie 1. Midt i 1. halvleg er vi ved at få overtaget, men ikke mere end Stoholms rutine tillader.

Kampen bølger frem og tilbage, og til sidst mangler vi heldet for at hente point.

Det har ikke været muligt at få en seriøs kommentar fra Stoholm-siden.