24.07.2014
Ulige kampe i pulje 2
Både Vridsted og Feldborg/Haderup var overmatchede i aftenens kampe mod Ravnsbjerg/Løgstrup og Skals.

Der er ikke meget at skrive hjem om fra kampen mellem R/L og Vridsted. Træner Poul Vistisen har sagt farvel til nogle nøglespillere her i sommerpausen, og vestfjandboerne havde ikke meget at byde ind med. Alligevel var Vistisen nogenlunde tilfreds med 1. halvleg.

- Jeg synes, det var en OK 1. halvleg, hvor vi dog skaber et par halve chancer, og 4-0 nok er lige i overkanten. Men efter pausen blev vi kørt over og kunne ikke byde ind med kvalificeret modstand.

Mads Købke herover med armene i vejret har scoret et af sine 3 mål, der bringer ham øverst på topscorerlisten. T.v. Rasmus Dudeck, tidligere Løgstrup-spiller, der gjorde comeback efter nogle år i Silkeborg KFUM.

Hos Riffelgifferne taler cifrene for sig selv, og de gemmer de nærmere analyser af kampen til de kommende kampe. Måske der bliver mer at snakke om efter kampen mod skals på lørdag.

I den anden kamp kunne Feldborg/Haderup ikke lev op til sidste års niveau, hvor de to gangs slog Skals. I aften var de tilfredse med at holde 0-0 i ca. 25 min., og Skals kunne let køre en 6-0 sejr hjem efter 3-0 ved pausen.

Herover er FHIF-anfører Christian Sørensen på forsvarsarbejde, og sædvanen tro arbejder de gule godt nok for sagen.